Leidsche Rijn Centrum krijgt eigen ‘liefdesslotjesmuur’ | De Utrechtse Internet Courant Leidsche Rijn Centrum krijgt eigen ‘liefdesslotjesmuur’ | De Utrechtse Internet Courant

Leidsche Rijn Centrum krijgt eigen ‘liefdesslotjesmuur’

Leidsche Rijn Centrum krijgt eigen ‘liefdesslotjesmuur’
Leidsche Rijn Centrum krijgt in het kader van Valentijnsdag een liefdesslotjesmuur. Geïnspireerd door de slotjesbrug in Parijs, komt er bij de ingang van de Jumbo Foodmarkt een muur waar geliefden een slotje met hun initialen kunnen ophangen.

Leidsche Rijn Centrum krijgt in het kader van Valentijnsdag een liefdesslotjesmuur. Geïnspireerd door de slotjesbrug in Parijs, komt er bij de ingang van de Jumbo Foodmarkt een muur waar geliefden een slotje met hun initialen kunnen ophangen.

De muur zal er staan vanaf 1 februari en bestaat uit twee delen: een deel waar bezoekers slotjes kunnen ophangen en een deel waar een liefdesboodschap kan worden opgeschreven. Bezoekers mogen een eigen slotje meebrengen of er een kopen bij Schoenmakerij DenNis.

Er zijn meer Valentijnsacties in Leidsche Rijn tijdens de maand februari. Horecaondernemers hebben speciale Valentijnmenu’s en winkeliers houden een wedstrijd wie de leukste etalage heeft.

In samenwerking met jongeren uit Leidsche Rijn Centrum worden er op 14 februari tussen 15.00 uur en 19.00 uur rozen uitgedeeld aan bezoekers.

11 Reacties

Reageren
 1. Herman

  Wat een leuk en origineel idee!
  Mogelijk gaan onderscheiden dit voorbeeld volgen, leidsche rijn wordt steeds meer het kloppende en bruisende hart van utrecht. Leidsche rijn ontgroeid haar moederstad, binnen een paar jaar zijn de rollen omgekeerd en is de oude stad de buitenwijk van leidsche rijn.

 2. Stephanie

  Geweldig, Dennis is Briljant!

 3. w

  Origineel, briljant??? eerder een toppunt van mutserigheid, maar dat past wel bij de vinex bewoners on the other side of the canal 😉

 4. Bernhard

  @Herman: Hahahaha. Goeie!

 5. Guido

  Ik zie net op CNN dat ze zich in Parijs al grote zorgen maken om lege hotels en restaurants.

 6. GeeWee

  dé slotjesplek in Utrecht is aan de gele brug. Al geloof ik dat de gemeente deze regelmatig weghaalt 🙂
  Wel mooi dat de slotjes dan precies tussen de oude en de nieuwe stad in hangen!

 7. Hoteldebotel

  Het is het tegenovergestelde van briljant en origineel. Gewoon een idee uit Parijs jatten, maar dan ervoor betalen bij de lokale middenstander.
  Maar het is toch weer wat anders dan vechten in de kinderhoek bij een All You Can Eat tent. Of koekeloeren naar opgestapelde caravan wrakken. Cultureel zit het helemaal prima daar aan de overkant van de A2

 8. mark

  Ergens wel aandoenlijk, dingen kopiëren die ooit ergens “spontaan” zijn ontstaan. Berlijntje spelen was bijvoorbeeld ook een tijdje hip in horeca- en clubland. Het niveau van marketeers en ondernemers….. Maar als mensen er blij mee zijn, wie ben ik dan.

 9. w

  ik heb liever dat iemand liefde toont op alle overige dagen behalve die 14e van februari, dat is zo gemaakt en commercieel opgedrongen bah

 10. Reactionaire rechtse zak.

  Die puberale ‘liefdesslotjes’ zijn van de zelfde treurige dertien in ‘n dozijn originaliteit als in het openbaar op je knieën gaan om je vriendin of vriend ten huwelijk te vragen terwijl een vriend(in) het banale tafereel filmt.

 11. bee

  @ herman

  dream on.

  leidsche rijn was niets is niets en word ook niets.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).