DUIC uitgelicht: De beste kappers in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant DUIC uitgelicht: De beste kappers in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

DUIC uitgelicht: De beste kappers in Utrecht

DUIC uitgelicht: De beste kappers in Utrecht
Toe aan een nieuwe coupe? Misschien leuk om eens een andere kapper te proberen. Onderstaande kappers zijn expert op het gebied van jouw haar en zullen jou weer stralend naar buiten laten lopen!

Toe aan een nieuwe coupe? Misschien leuk om eens een andere kapper te proberen. Onderstaande kappers zijn expert op het gebied van jouw haar en zullen jou weer stralend naar buiten laten lopen!


Hairdepartment

Korte Jansstraat 16

Website width=640

Hairdepartment is een ambitieus salonconcept, in het centrum van Utrecht, wat haar grenzen constant verlegd. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om buiten het alledaagse te stappen. Geen eenheidsworst, maar mooi, natuurlijk haar in een inspirerende, relaxte omgeving. Een plek waar de laatste technieken en trends samenkomen in een tijdloze look. Ben je op zoek naar een goede kapper in Utrecht Centrum? Is de kapper voor jou een “feel good”-beleving? Dan is Hairdepartment dé kapper voor jou.

 

 


Ma Belle

Schoutenstraat 21

Website width=640

Gezond haar vinden wij heel belangrijk! Daarom werken wij ook met de beste producten. Zo kleuren wij je haar met het Italiaanse merk Alfaparf, dit product is 100% natuurlijk. Hierin zitten geen sulfieten of parabenen maar enkel natuurlijke ingrediënten.
Het ervaren team van Ma Belle kappers staat garant voor jouw gewenste resultaat.
Wij luisteren goed naar je en daarna bespreken we de vele mogelijkheden voor jouw haar. Ervaar een bezoek bij de GOLD AWARD winnaar van Utrecht, op de hoek van de Schoutenstraat en Neude.

 


Pure Hair & Make-up

Veilinghavenkade 1

Website width=640

Welkom bij Pure Hair & Make-up. In deze sfeervolle kapsalon aan de haven van Utrecht staat een professioneel en enthousiast team klaar om jou de aandacht te geven die je verdient. Dat begint met heerlijke koffie of thee en het bespreken van je wensen. Met de beste producten verzorgen we je haar en gaan we aan de slag, totdat jij tevreden en als herboren de salon verlaat. We zien je heel graag bij Pure Hair & Make-up! Bel voor een afspraak: 030-2934309

 

 


Salon B

Minrebroederstraat 13

Website width=640

Bij Salon B vinden we dat een bezoekje aan de kapper geen moetje moet zijn, maar een feestje. Niet alleen omdat je de salon verlaat met happy new hair, maar ook omdat je tijdens je afspraak heerlijk in de watten wordt gelegd. Alle haarstylisten van Salon B zijn zelfstandig ondernemer en dat maakt het verschil. Ze zijn oprecht geïnteresseerd in wie jij bent en in wat jou, jóu maakt en stemmen hun advies daarop af.

 

 

 


The Graduates

Voorstraat 15

Website width=640

The Graduates biedt de grootste, vaak net afgestudeerde talenten binnen het kappersvak een podium om ervaring op te doen op de salonvloer. Bij ons zit je goed als je behoefte hebt aan een ultiem relaxmomentje in je drukke bestaan. De huiselijke sfeer in onze salon en de persoonlijke aandacht die we voor je hebben, dragen daaraan bij. Ben je student? Dan krijg je van maandag tot en met woensdag 25% korting op je volledige behandeling.

 

 


Rob Peetoom

Oudkerkhof 31 (vanaf september)

Website width=640

Rob Peetoom zal vanaf september haar deuren openen aan Oudkerkhof 31. In deze nieuwe salon zullen haar, make-up, brows en beauty samenkomen op 450 m2. Naast 25 plekken voor de fameuze haar-behandelingen van Peetoom zal deze salon ook beschikken over een aparte kleur verdieping en 2 exclusieve beautycabines voor het shapen van de wenkbrauwen. Met een open haard, bar en verschillende lounge gedeeltes geeft het je het gevoel van luxe in een informele setting. De perfecte plek om volledig tot rust te komen en weer opgeladen én mooier de salon te verlaten.