Rob Jansen van Utrechtse PVV zou SP-raadslid hebben gestalkt | De Utrechtse Internet Courant Rob Jansen van Utrechtse PVV zou SP-raadslid hebben gestalkt | De Utrechtse Internet Courant

Rob Jansen van Utrechtse PVV zou SP-raadslid hebben gestalkt

Rob Jansen van Utrechtse PVV zou SP-raadslid hebben gestalkt
De landelijke en Utrechtse PVV-top voor het gemeentehuis.
Rob Jansen, de nummer vier op de lijst van de PVV in Utrecht, zou SP-raadslid Martijn Tonies uit Oss hebben gestalkt. Dat meldt webblog Jalta.

Rob Jansen, de nummer vier op de lijst van de PVV in Utrecht, zou SP-raadslid Martijn Tonies uit Oss hebben gestalkt. Dat meldt webblog Jalta.

Jansen en Tonies zouden via Twitter een discussie hebben gehad omtrent de Utrechtse PVV-leus ‘Utrecht weer van ons’. Tonies wilde weten wat het in de praktijk betekent voor mensen die niet onder ‘ons’ vallen. Jansen wilde deze discussie niet voortzetten via Twitter, maar zou het SP-raadslid hierover bellen. Eenmaal met elkaar aan de telefoon stelde Tonies dezelfde vraag, Jansen antwoorde weer niet en hing op. Tonies werd diezelfde nacht nog een aantal keer gebeld door een anoniem nummer. Jansen ontkende iedere betrokkenheid.

Jansen had het telefoonnummer van Tonies wel gepubliceerd op Twitter en het SP-raadslid werd donderdagochtend en vrijdagochtend door een aantal verschillende bedrijven gebeld. Opvallend is dat deze bedrijven allemaal uit Utrecht en omgeving komen. Uiteindelijk bleek dat er allerlei online formulieren waarin ingevuld onder Tonies naam, met achterlating van het 06-nummer van Tonies. Jansen ontkende dat hij achter deze actie zat en dat hij Tonies midden in de nacht had gebeld, maar twitterde wel ‘ring ring’. Om 5:07 uur in de ochtend.

3 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Als het SP raadlid dat meent moet hij aangifte doen van stalking. Als het SP raadslid geen aangifte doet moet het PVV raadslid aangifte doen wegens smaad en laster. Zo werkt dat in een rectsstaat.

 2. V. Ezel

  @ JdV

  Je kan alleen aangifte doen van smaad als een voorval niet heeft plaatsgevonden. Ongeacht of iemand anders aangifte doet.

  Je snapt werkelijk niks van de rechtsstaat, maar ja, zo’n 97% van je posts slaat werkelijk als een tang op een varken.

  Zijn twitterbericht doet trouwens toch echt anders vermoeden, met zijn “ring, ring”.

  Maar goed, zoals nu al zo vaak gebleken zit de partij van de blonde poedel vol met haatdragend tuig. Je bent natuurlijk een enorme debiel als je op al die rechtse haarzaaiers gaat stemmen.

 3. Cico

  Wat verrassend toch weer. Hij kwam al zo frisjes en intelligent over *ahum*. Hij noemt nu Obama een aap op Twitter, vernam ik uit de Telegraaf nota bene.

  De PVV is een magneet voor dit soort malloten en rancuneuze lui, zoals fraudeurs steevast zich aangetrokken voelen tot de VVD.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).