Hudson’s Bay opent in maart in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Hudson’s Bay opent in maart in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Hudson’s Bay opent in maart in Utrecht

Hudson’s Bay opent in maart in Utrecht
Archieffoto
De opening van het gloednieuwe filiaal van Hudson’s Bay in Utrecht staat gepland voor eind maart. Dat bleek zondagmiddag tijdens de ‘auditions’ voor nieuwe medewerkers in winkelcentrum Hoog Catharijne.

De opening van het gloednieuwe filiaal van Hudson’s Bay in Utrecht staat gepland voor eind maart. Dat bleek zondagmiddag tijdens de ‘auditions’ voor nieuwe medewerkers in winkelcentrum Hoog Catharijne.

Het van origine Canadese warenhuis komt in het voormalige pand van de V&D en was al jaren geleden aangekondigd. In hetzelfde pand komt een Primark en Jumbo Foodmarkt. Zondagmiddag werden er zogeheten’ auditions’ gehouden voor nieuwe medewerkers. Mensen die graag bij het warenhuis willen werken konden langskomen voor een pitch van een minuut waarna ze direct te horen kregen of ze een baan aangeboden wordt. Tijdens die bijeenkomst werd gezegd dat de winkel eind maart opengaat. Het hoofdkantoor houdt het via de telefoon op het voorjaar.

Het gaat financieel niet heel goed met Hudson’s Bay in Nederland. De keten heeft winkels in 13 steden in Nederland die in 2018, volgens interne stukken waaruit De Telegraaf in december publiceerde, tientallen miljoen euro’s verlies draaiden. Begin deze maand werd er dan ook een nieuwe CEO aangesteld om de Nederlandse tak van de keten te herpositioneren. Daarbij werd ook gezegd dat de omvang de winkels aangepast gaan worden. Of dit ook al direct gevolgen heeft voor de Utrechtse vestiging is niet bekend.

De Hudson’s Bay en de Primark in Hoog Catharijne

 

Gekoppelde berichten

6 Reacties

Reageren
 1. Sjaak

  Audition, pitch… wat is er mis met sollicitatie..?

 2. Cas

  Wel apart, deze keten is al net zo failliet als de v&d maar openen toch nog winkels.

 3. @UtrechtseSjoerd

  Ze maakten afgelopen weekend wel een heel verkeerde eerste indruk met die irritante reclame-autootjes in de binnenstad

  https://twitter.com/UtrechtseSjoerd/status/1089110924731056129

 4. Herman

  @Utregse Sjoerd,

  Actie is dus geslaagd, men wilde aandacht en heeft die gekregen, jij werkt daar zelfs aan mee met je reactie 🙂

  We goed dat ze het gaan proberen in Utrecht, een grote mall is niet compleet zonder een groot warenhuis.

 5. Bernhard

  @Sjaak: Het Nederlands voldoet niet meer, volgens steeds meer Nederlanders.

 6. WIM

  Zuurpruimen zitten weer op de eerste rij

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).