Nieuwe platenzaak Variaworld heeft deuren geopend aan Oudegracht in Utrecht Nieuwe platenzaak Variaworld heeft deuren geopend aan Oudegracht in Utrecht

Nieuwe platenzaak Variaworld heeft deuren geopend aan Oudegracht in Utrecht

Nieuwe platenzaak Variaworld heeft deuren geopend aan Oudegracht in Utrecht
Platenzaak Variaworld heeft de deuren geopend aan de Oudegracht in Utrecht. De zaak zit in het pand waar voorheen woonwinkel Keck & Lisa zat.

Platenzaak Variaworld heeft de deuren geopend aan de Oudegracht in Utrecht. De zaak zit in het pand waar voorheen woonwinkel Keck & Lisa zat.

Cd’s, dvd’s en duizenden lp’s, wie denkt dat niemand meer fysieke muziekdragers gebruikt komt bedrogen uit bij Variaworld. Dit weekend ging de winkel open en al voor de opening stonden er liefhebbers buiten te wachten. Variaworld heeft ook twee vestigingen in Deventer en Zwolle, ook organiseert het bedrijf platenbeurzen.

De winkel is geopend in het pand op nummer 218 op de hoek met de Hamburgerstraat. Hier zat lang woonwinkel Keck & Lisa gevestigd. Die zaak sloot eerder dit jaar de deuren. Deze onderneming heeft wel nog een winkel aan de Zadelstraat.

Gekoppelde berichten

16 Reacties

Reageren
 1. Rietje

  Leuk. Veel succes.

 2. Bayerwald

  Fantastisch! Ik woon in het buitenland, maar als ik weer in Utrecht ben, kom ik zeker langs. Lang leve de LP!!

 3. S

  “wie denkt dat niemand meer fysieke muziekdragers gebruikt komt bedrogen uit bij Variaworld“
  Wie denkt dit dan?
  De LP doet het al jaaaaren enorm goed!

 4. wollie

  in een visioen verscheen mij Amadeus
  ik kende hem van een elpee-hoes

 5. Van Puffelen

  Ik heb nog een partij lp’s staan op het zolder, ik ben benieuwd wat dat gaat op brengen via marktplaats.

 6. Rabe

  Ik heb nog een partij lp’s op zolder. Eens vragen of ik die kan verkopen aan ze.

 7. Utrechtvoorutrecht

  @Van Puffelen. We zijn allemaal benieuwd, houd ons op de hoogte! Prachtig hoe we het ook hier weer over u kunnen hebben!

 8. Peter Villevoye

  Niks mis mee, zo’n antiekwinkel… 😉

  Vinyl zal nooit meer dat enorme economische distributie-medium zijn wat het ooit is geweest. Maar zo’n winkel verdient zeker een plek op de fysieke en online markt als verkoopkanaal van bijzondere oude én nieuwe uitgaven.

  Ik ken genoeg fans die hunkeren naar een fysiek aanraakbaar en beleefbaar product van hun idolen. Ook al hebben ze alles al digitaal bijeen verzameld.

 9. Fabio

  Benieuwd of de luiken met logo van Henri Bloem inmiddels een keer zijn vervangen.
  Wel leuk weer een echte winkel om naar de stad voor te gaan.

 10. Lpjunkie

  Als dat James Last is van Puffelen dan wens ik je sterkte

 11. Rick.v.

  In mijn collectie heb ik behoorlijk veel special edition vinyls. Ongeveer 4500 netjes opgeschreven in catalogus… Kan bijna zelf winkel beginnen. Maar ik verzamel, conserveer en verkoop niks… Dus ga zeker even kijken, denk alleen dat ze voor mij niks nieuws hebben wat ik zoek

 12. Paul

  Lelijke gevel hebben ze er van gemaakt zeg..

 13. BdV

  Deze Variaworld koopt ook partijen in @Van Puffelen. Of dat meer of minder opbrengt dan marktplaats zou ik niet weten, maar wees er snel bij, want voor je het weet staat hun opslagruimte vol met, inderdaad @LPjunkie, James Last.

 14. Henk van Ingen

  Veel geluk in Utreg, Wilco en co. Ga er vast en zeker een keer aan; Henkios.

 15. Peter

  Variaworld beconcurreert op Marktplaats de particuliere verkopers met meer dan 120 duizend advertenties. De prijzen zijn meestal hoger dan die van de particulieren. En nu een derde vestiging in NL. Ik koop mijn platen en cd’s liever bij de twee andere adressen in dezelfde straat in Utrecht.

 16. Jan

  Ik ga zeker eens kijken

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).