Sportwinkel Decathlon opent winkel aan het Vredenburg | De Utrechtse Internet Courant Sportwinkel Decathlon opent winkel aan het Vredenburg | De Utrechtse Internet Courant

Sportwinkel Decathlon opent winkel aan het Vredenburg

Sportwinkel Decathlon opent winkel aan het Vredenburg
Het voormalige C&A-pand
Sportwinkel Decathlon aan het Vredenburg is vanaf vandaag geopend. De winkel is gevestigd in het voormalige pand van de C&A. De nieuwe winkel heeft een winkeloppervlak van 3000 m2 en biedt ruimte aan artikelen voor meer dan 65 verschillende sporten.

Sportwinkel Decathlon aan het Vredenburg is vanaf vandaag geopend. De winkel is gevestigd in het voormalige pand van de C&A. De nieuwe winkel heeft een winkeloppervlak van 3000 m2 en biedt ruimte aan artikelen voor meer dan 65 verschillende sporten.

De eerste vestiging van Decathlon in Utrecht opende vorig jaar in november in ‘The Wall’ langs de A2. De winkel aan het Vredenburg is nu de tweede vestiging in de gemeente.

De zaak werd woensdag om 11.00 uur geopend door wethouder Klaas Verschuure en medewerker van de Decathlon Wouter Mol.

Tekst gaat door onder afbeelding

Bestellen en afhalen

Decathlon gaat gebruik maken van een Scan & Go App, waarmee klanten zonder tussenkomst van een kassa afrekenen. De Utrechtse startup Packaly gaat daarnaast bestellingen van klanten in de stad binnen een uur bezorgen. De bezorgservice kost 9,95 euro.

Het gebouw op de hoek van het Vredenburg en de Sint-Jacobsstraat in Utrecht is de afgelopen maanden flink onder handen genomen. De volledige gevel is gerenoveerd en ook de binnenkant is aangepakt voor de nieuwe sportwinkel.

15 Reacties

Reageren
 1. Fred

  Mooi gebouw geworden! Dat blauwe doek boven de ingang zou wat mij betreft wel weg mogen. Haalt ritme uit de raampartijen.

 2. Henk

  Snel mensen….ze geven gratis tassen weg…. Rennen…..

 3. Harry

  Omdat de nieuwe eigenaren van Perry Sport het personeel niet wilden overnemen heb ik daar nooit meer iets gekocht. Dus hup naar Decathlon!

 4. GeeWee

  Mooi geworden!

  Ik was blij dat het fietspad dan ook weer open ging. Alleen werd precies op het moment dat dit pand af was het fietspad een paar meter verder afgesloten. Handig! Wie plant dit soort zaken bij de gemeente?

 5. Walter

  Ik kom zelden nog op Vredenburg,voelt als een koud en grillig gebied,waar vroeger nog warmte was is het nu kil koud en stil.

 6. erwin

  @Harry: au, dat zal ze pijn gedaan hebben. Stevig man!

 7. Herman

  Wow, wat is dat pand mooi geworden!
  Daarnaast een gave winkel met enorm assortiment en scherpe prijzen. Perry en Intersport kunnen hun borst natmaken……

 8. G.H.

  @Walter: de renovatie van dit pand is toch juist geweldig in dat opzicht? Van kil grijs beton naar klassieke alure, zeer geslaagd wat mij betreft.

 9. Redevco

  Nu nog de spuit op de gevel aan de Jacobsstraat, om die weer net zo mooi te maken als de nieuwe gevel aan het Vredenburg.

 10. Chris

  @Walter dat is dan wel gruwelijk lang geleden…

 11. Herman

  @Redevco, zeker die schandvlek moet nog verwijderd worden voor Perry Sport geheel verdwijnt uit Utrecht, als ze het loodje hebben gelegd.
  Alleen is de spuit niet genoeg, dieplaten moeten er eerst af, dan gevel vernieuwen!!

 12. Redevco

  @ Herman

  Je begreep me verkeerd. Ik heb het over de gevel van het voormalige C&A-gebouw aan de Jacobsstraat. Deze is door vervuiling en weersinvloeden in de loop der decennia verweerd en vervuild. Een opknapbeurt zou hem weer net zo mooi en fris maken als de gevel aan het Vredenburg.

 13. Steve

  Oei, mocht dat wel die feestelijke ballonnen?
  Het verbaast mij dat hier niemand er nog over eens begonnen…

 14. Hugo Aylva

  @Steve: dit zijn ballonnen in een boog. De ophef waar je (terecht!) wel eens over leest betreft helium ballonnen die worden losgelaten en in de natuur terecht komen alwaar ze milieuschade veroorzaken en dieren leed berokkenen.

 15. Katja

  Mooi pand geworden.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).