Positieve coronatest speler Jong FC Utrecht; spelers en staf in quarantaine Positieve coronatest speler Jong FC Utrecht; spelers en staf in quarantaine

Positieve coronatest speler Jong FC Utrecht; spelers en staf in quarantaine

Positieve coronatest speler Jong FC Utrecht; spelers en staf in quarantaine
Stadion Galgenwaard. Archiefbeeld DUIC
Een speler van Jong FC Utrecht is positief getest op corona. Andere spelers en de stafleden van de beloftenploeg zitten in thuisquarantaine.

Een speler van Jong FC Utrecht is positief getest op corona. Andere spelers en de stafleden van de beloftenploeg zitten in thuisquarantaine.

De voetballer werd afgelopen dinsdag, 24 uur voordat de Utrechtse ploeg een oefenmatch speelde tegen KVC Westerlo, nog negatief getest.

Gisteren zijn alle spelers en stafleden opnieuw getest voor een besloten oefenwedstrijd die morgen zou plaatsvinden, waar de positieve uitslag aan het licht kwam.

Sinds de test van gisteren zijn de spelers van Jong FC Utrecht niet meer op de club geweest. Direct na het ontvangen van de positieve testuitslag zijn de spelers en stafleden van de ploeg naar huis gegaan om in thuisquarantaine te gaan.

Eerste elftal FC Utrecht

Op korte termijn vindt een nieuwe test plaats bij de overige selectie- en stafleden, waarna de vervolgstappen kunnen worden bekeken.

Jong FC Utrecht en het eerste elftal van de club hebben vanaf de start van de voorbereiding geen contact met elkaar gehad, gezien de strenge regels op Sportcomplex Zoudenbalch. Het programma van het eerste elftal kan dus gewoon doorgaan.

2 Reacties

Reageren
  1. Gerard Brugmans

    Nou, fijn hoor, stel je voor zeg dat het programma van het eerste elftal niet door zou kunnen gaan, dat zou echt wel het allerergste zijn wat ons in deze tijden kan overkomen… Misschien moeten we vast wat psychologen reserveren voor het moment dat die voetballers zich gaan realiseren wat er gaande is in de echte wereld, want dat zal wel een traumatisch momentje worden voor die jongens!

  2. Linlin

    Wat een zure reactie weer, heer Brugman. Net als Scherpschutter doet u niets anders dan steeds maar weer hetzelfde afgekloven stokpaardje berijden.
    Het zou u sieren daarmee te stoppen. Het is potsierlijk en raakt kant noch wal.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).