Wout Brama voor anderhalf jaar naar FC Utrecht - De Utrechtse Internet Courant Wout Brama voor anderhalf jaar naar FC Utrecht - De Utrechtse Internet Courant

Wout Brama voor anderhalf jaar naar FC Utrecht

Wout Brama voor anderhalf jaar naar FC Utrecht
Wout Brama verhuist per direct van PEC Zwolle naar FC Utrecht. De 30-jarige middenvelder heeft dinsdag een contract voor anderhalf jaar ondertekend in De Galgenwaard.

Wout Brama verhuist per direct van PEC Zwolle naar FC Utrecht. De 30-jarige middenvelder heeft dinsdag een contract voor anderhalf jaar ondertekend in De Galgenwaard.

 FC Utrecht had dringend behoefte aan een extra middenvelder omdat Rico Strieder vanwege een zware knieblessure de rest van dit seizoen is uitgeschakeld.

De Duitser scheurde eerder deze maand in de wedstrijd tegen Heracles Almelo de voorste kruisband van zijn linkerknie. Strieder was een vaste waarde in het elftal van trainer Erik ten Hag. In de zoektocht naar een vervanger kwam Utrecht uit bij Brama, die Ten Hag nog kent uit zijn periode als assistent-trainer bij FC Twente.

“Wout is een aanwinst voor FC Utrecht”, zei Ten Hag in een eerste reactie op de transfer. “Hij is strategisch zeer sterk en kent de wetten van het topvoetbal. Hij speelde in de Champions League en voor het Nederlands elftal en won prijzen. Hij is een winnaar die bij FC Utrecht deze ervaring aan onze groep moet overbrengen.” FC Utrecht speelt op 14 januari de eerste wedstrijd na de winterstop uit tegen Sparta.

4 Reacties

Reageren
 1. Wim Vreeswijk

  Hoeveel heeft de transfer van Brama gekost?

 2. Ramon

  Niks. Hij had bij Zwolle een clausule dat hij deze winter transfer vrij kon vertrekken.

 3. S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

  Kijk eens aan! Daar is de volgende ‘aanwinst’ voor Rehabilitatiecentrum Belevingsproduct. Opnieuw een total-loss verklaarde voetballer die voor de laatste kans in het betaalde voetbal mag komen vechten. Wout Brama, wat een episch drama. Het rijmt nog ook.

  Salut,
  S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

 4. John van Klaroen

  Heee El Salvador je bent er weer! Van Ruud Boymans zei je hetzelfde toen die kwam, weet je nog? Toen hij een tijdje later vertrok naar de Emiraten moest je huilen omdat Utrecht weer een publiekslieveling liet gaan… Het kan dus met Brama ook nog goed komen!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).