Dagtip: Gratis Open Mic Night bij Moira Unplugged - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Gratis Open Mic Night bij Moira Unplugged - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Gratis Open Mic Night bij Moira Unplugged

Dagtip: Gratis Open Mic Night bij Moira Unplugged
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Open Mic
Waar Moira Unplugged, Wolvenstraat 10
Hoe laat Van 18:00 tot 23:00 uur
Prijs Gratis

Iedere woensdag organiseert Moira op de Wolvenstraat een gratis Open Mic avond. Catering hebben ze nog niet kunnen regelen dus je mag je eigen eten meenemen. Vanaf 18.00 uur kunnen artiesten zich inschrijven en om 19.30 uur start de eerste act.

De sfeer is gezellig en relaxt en Moira biedt een veilige omgeving voor zes muzikanten om het podium te pakken. Jong en oud zijn welkom en als je niet zelf op het podium stapt hoef je alleen maar te genieten van de live acts.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).