Nog geen plannen voor de kerstavond? Hier onze last minute tips - De Utrechtse Internet Courant Nog geen plannen voor de kerstavond? Hier onze last minute tips - De Utrechtse Internet Courant

Nog geen plannen voor de kerstavond? Hier onze last minute tips

Nog geen plannen voor de kerstavond? Hier onze last minute tips
Vanavond is het kerstavond. Heb je vanavond nog geen plannen? DUIC geeft vandaag speciale kerstavondtips!

Vanavond is het kerstavond. Heb je vanavond nog geen plannen? DUIC geeft vandaag speciale kerstavondtips!

Kerstavond is eigenlijk het leukste deel van kerst: genieten van lichtjes, feest en muziek voor kerst écht begint. DUIC zet de verschillende kerstavondactiviteiten voor je op een rij.

Wat Kerstavond in café Stathe
Waar Stathe, Rozenstraat
Hoe laat 16:00 uur tot 23:59 uur
Prijs
gratis 

 

Kerstfilms? Check. Erwtensoep? Check! Glühwein? Check! Heb je je foute kersttrui al klaarliggen? Dan ben je vanavond welkom bij café Stathe aan de Rozenstraat. Het café annex poppodium organiseert deze avond een speciale kerstavond, compleet met spelletjes en foute kerstfilms. Kom je in kersttrui, dan krijg je een gratis glaasje glühwein. Voor meer informatie, zie de Facebookpagina.

Ook bij De Utrechter Stadsbrasserie en Bar kan je terecht voor een foute kerstfilmavond (Entree €7,50, inclusief drankje en huisgemaakte popcorn). Comfort-TABLE aan de Bataviastraat heeft eveneens kerstfilms. Daar ben je vanaf 16:00 uur al welkom.

Wat Kerst Inn Zuilen
Waar Zimihc, Prinses Christinastraat 1
Hoe laat 17:00 uur tot 23:00 uur
Prijs
gratis 

Wil je dit jaar lekker lokaal in de kerstsfeer komen? Het Zimihc theater in Zuilen organiseert een eigen kerstavond. Kerstverhalen, Popkoor Zuilen, muziek, erwtensoep en een heuse kerstpakketverloting: het is er allemaal. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het evenement.

Wat Kerstnachtdienst Domkerk
Waar Domkerk, Achter de Dom 1
Hoe laat 22:30 uur
Prijs
gratis 

Het beste decor voor een traditionele kerstnachtdienst is natuurlijk de Domkerk. De dienst begint om 22.30 uur, de kerk is open vanaf 22.00 uur. Het muzikale gedeelte wordt uitgevoerd door de Domkerkcantorij, onder leiding van Remco de Graas. Er is ook een kinderkerstnachtdienst, die om 19.00 uur begint. Meer informatie is te vinden op de pagina van de Domkerk. Andere religieuze kerstavonden zijn te vinden bij o.a. de Nieuwe Kerk in Wittevrouwen en op de site van de Protestantse Kerk Utrecht.

Wat Kerstavond in De Klub
Waar Europalaan 2b
Hoe laat 19:00 uur tot 23:00 uur
Prijs
€25,- 

De Klub rijgt vanavond de kalkoenen aan het spit! Vuurkorven, glühwein en het Christmas Carol Blazersensemble zorgen voor een prachtige kerstsfeer. Kersttruien zijn toegestaan. Meer info op Facebook.

Wat Kerstavond met DJ Dab
Waar Kafé België, Oudegracht 196
Hoe laat 21:00 uur tot 03:00 uur
Prijs
gratis 

Wil jij gewoon liever de kroeg in of dansen tot kerstochtend? Dat kan, want er is genoeg te doen! In Kafé België staat DJ Dab achter de knoppen. Aan het andere eind van de Oudegracht organiseert Bodytalk zijn eigen kerstavond – daar ben je vanaf 16:00 uur al welkom. Ook Café De Zaak heeft zijn klassieker ‘De Beer is Los’ in een kerstjasje gestoken. Wil jij toch liever je pronken met je feitenkennis, dan kan je aanschuiven bij de quiz van Café De Stad aan de Lange Jufferstraat. Voor de live-muziek van de Amstel Live-band kan je terecht bij KZ-Kerstavond-live in Café Kanaalzicht, terwijl je in Stairway je te buiten kan gaan tijdens het ‘Red Cup Christmas’-festijn.

Nog wat gemist? Zet je feestje hieronder.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).