De beste uittips voor het weekend in Utrecht - De Utrechtse Internet Courant De beste uittips voor het weekend in Utrecht - De Utrechtse Internet Courant

De beste uittips voor het weekend in Utrecht

De beste uittips voor het weekend in Utrecht
Wo (en later) Rondleiding: Midzomeravond Tours

Het is weer bijna weekend! Waar moet je zijn? DUIC zocht het voor je uit en geeft tips.

Heel augustus

Bioscoop: Film Zomer Festival

De tien beste films van het jaar nog eens op het grote doek zien? Tijdens het Film Zomer Festival in het Louis Hartlooper Complex en Springhaver kan het. Van 31 juli t/m 31 augustus zie je elke maandag en dindag in LHC en woensdag en donderdag in Springhaver een topfilm die verder niet meer in de bioscoop te zien is. Op het programma staan onder meer Captain Fantastic en La La Land.

Wo (en later)

Rondleiding: Midzomeravond Tours

Kijken hoe Utrecht luiert in de avondzon doe je het beste vanaf de hoogste kerktoren van Nederland. In augustus zijn er speciale avondrondleidingen op de Domtoren. Tijdens de Midzomeravondtours neemt een gids je mee naar boven en vertelt je over de rijke historie van de Dom. Na afloop drink je een zomers drankje in de naastgelegen tuin.

Do (en later)

Workshops: Lewis Academy

Altijd al een roman of een goed gedicht willen schrijven, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Dan zit je goed bij Lewis Book Café deze zomer. Hier zijn de hele maand augustus op donderdagavond leuke workshops te volgen. Naast poëzie- en romanschrijven, zijn er ook workshops kalligrafie en striptekenen. Koffie en taart zijn bij de prijs inbegrepen. Deze donderdag wordt afgetrapt met de workshop kalligrafie.

Zaterdag

Concert: C.W. Stoneking

De Australische blueszanger C.W. Stoneking neemt je mee terug naar de jaren twintig, dertig en veertig; de tijd van de calypso- en ragtimeblues. Na afloop van het concert in TivoliVredenburg doe je nog een drankje in de Biergarten op de pleinen op de vijfde en zesde verdieping.

Zondag

Markt: De streekmarkt

Slenteren over de gezellige Streekmarkt kan deze zondag weer bij de Mariaplaats. Hier vind je lekkers en leuks uit alle streken.

Zijn we nog iets vergeten? Je kunt jouw uittip hieronder plaatsen.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).