Dit zijn de gratis evenementen tijdens de jubileumweek TivoliVredenburg | De Utrechtse Internet Courant Dit zijn de gratis evenementen tijdens de jubileumweek TivoliVredenburg | De Utrechtse Internet Courant

Dit zijn de gratis evenementen tijdens de jubileumweek TivoliVredenburg

Dit zijn de gratis evenementen tijdens de jubileumweek TivoliVredenburg
TivoliVredenburg. Foto: Robert Oosterbroek
Het muziekpaleis aan het Vredenburg viert twee verjaardagen: TivoliVredenburg bestaat 5 jaar en de Grote Zaal bestaat 40 jaar. Tijdens de jubileumweek van donderdag 24 tot en met zondag 27 januari zijn er dagelijks concerten te bezoeken.

Het muziekpaleis aan het Vredenburg viert twee verjaardagen: TivoliVredenburg bestaat 5 jaar en de Grote Zaal bestaat 40 jaar. Tijdens de jubileumweek van donderdag 24 tot en met zondag 27 januari zijn er dagelijks concerten te bezoeken.

Het programma omvat klassieke muziek tot kinderconcerten. Voor een deel van het programma moeten tickets gekocht worden. Ook zijn er gratis evenementen te bezoeken. Die staan hieronder beschreven.

Pop-O-Matic
Popmuziek in de volle breedte. Line-up DJ St. Paul & VJ Switchdoctor.
Leeftijd 18+ (ID verplicht), locatie Pandora.
24 januari, zaal open 23.55 uur

Herman Hertzberger over open architectuur
Jubileumlezing veertig jaar Grote Zaal
Architect Herman Hertzberger geeft, ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan van de Grote Zaal, een speciale jubileumlezing.
25 januari, 12.30 – 14.00 uur

Gratis Jubileum Lunchpauzeconcert XL
De Grote Zaal bestaat 40 jaar en daarmee bestaan de lunchpauzeconcerten ook 40 jaar. Dat vieren we groots met een lunchpauzeconcert XL in de Hertz. Een concertestafette met optredens van diverse ensembles van de Nederlandse conservatoria.
25 januari, 14.15 – 18.00 uur

Live radio – Podium NTR
Het radioprogramma Podium van de NTR zendt live uit vanuit de foyer. Kom luisteren naar de live optredens en interviews.
25 januari, 16.00 – 19.00 uur

Pronkstukken
De bovenbouwleerlingen van ‘t Goois Lyceum brengen hun eigen compositie ten gehore in TivoliVredenburg. Gedurende drie projectdagen hebben zij dit muziekstuk zelf gecomponeerd en aan een perfecte uitvoering gewerkt, met de componisten Bosmans, Mozart en Brahms als inspiratie.
25 januari, 19.00 uur

Park 6
Indoorpark met o.a. dansvloer en het beste uitzicht van Utrecht
Je weekend vieren doe je op vrijdagavond in Park 6! Er is namelijk genoeg te doen in ons sfeervolle en unieke indoorpark op zeshoog: dans op de lichtgevende dansvloer onder begeleiding van lokale dj’s, beat the high-score bij de (arcade)games, test je flexibiliteit of focus bij de mega-Twister en Jenga.
25 januari, 21.00 uur

Catching Cultures Orchestra Festival
Het festival waar verschillende muzikale en culturele achtergronden elkaar vinden en samen het podium delen. Voor de kinderen zijn er speciale kinderworkshops.
27 januari, 14.30 uur

Wil je meer lezen over TivoliVredenburg? In de nieuwe DUIC-krant zijn verschillende verhalen te lezen over het muziekpaleis.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).