Twee personen overleden bij ongeval op Amsterdamsestraatweg in Utrecht Twee personen overleden bij ongeval op Amsterdamsestraatweg in Utrecht

Twee personen overleden bij ongeval op Amsterdamsestraatweg in Utrecht

Twee personen overleden bij ongeval op Amsterdamsestraatweg in Utrecht
Foto's: Isis Bartels
Bij het ongeluk op de Amsterdamsestraatweg in Utrecht zijn in de nacht van woensdag op donderdag twee mannen van 33 en 36 jaar om het leven gekomen.

Bij het ongeluk op de Amsterdamsestraatweg in Utrecht zijn in de nacht van woensdag op donderdag twee mannen van 33 en 36 jaar om het leven gekomen.

De politie sprak in eerste instantie alleen van een dodelijke aanrijding, maar nu is duidelijk dat twee personen om het leven zijn gekomen. Het gaat om een 36-jarige man uit Oudewater en een 33-jarige man uit Utrecht.

Rond 03.15 uur kreeg de politie de melding van het ongeluk binnen. Eenmaal ter plaatse troffen agenten de lichamen van de slachtoffers aan. Het lichaam van een van de slachtoffers is uit het water gehaald. De politie denkt dat de auto waarin beide mannen zaten tegen een boom is gebotst en daarna in het water terecht is gekomen.

De politie heeft donderdagochtend de hele ochtend onderzoek gedaan op de locatie van het ongeval. Het onderzoek naar hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, loopt nog. De weg was tijdens het onderzoek afgesloten tussen de Zuilenselaan en het Theo Thijssenplein, maar is rond 13.00 uur weer vrijgegeven. De politie vraagt mensen die camerabeelden hebben of meer weten om zich te melden via 0900 8844.

Gekoppelde berichten

2 Reacties

Reageren
 1. Lowie

  Sinds deze drempels zijn aangebracht, heb ik meerdere keren automobilisten om de drempels heen zien slalommen, om zo de drempels te ontwijken.
  Als men tussen de drempels een flinke verhoging in het midden had aangebracht, met een opening waar de fietsen doorheen kunnen.
  Wordt het slalommen onmogelijk gemaakt
  Is zo te zie ook niet zachtjes gegaan
  Sterkte voor de nabestaanden en hulpdiensten

 2. Nanie

  Door de drempels en die middenstukken is het juist gevaarlijker geworden. Vreselijk ongeluk, je hart breekt.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).