Vermist: Anne Faber (25) uit Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Vermist: Anne Faber (25) uit Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Vermist: Anne Faber (25) uit Utrecht

Vermist: Anne Faber (25) uit Utrecht
Anne Faber (links). Foto: Cynthia Van 't Leven.
De Utrechtse Anne Faber (25) is sinds vrijdagavond 19.00 uur vermist. Dat laten haar vrienden aan DUIC weten. Ook de politie heeft een vermissingsbericht gepubliceerd.

De Utrechtse Anne Faber (25) is sinds vrijdagavond 19.00 uur vermist. Dat laten haar vrienden aan DUIC weten. Ook de politie heeft een vermissingsbericht gepubliceerd.

UPDATE: lichaam van Anne Faber gevonden. Kijk hier voor meer informatie en bekijk de persconferentie terug.

De vrouw vertrok vrijdagavond op de fiets vanuit Rijnsweerd en stuurde om 18.50 uur een whatsappberichtje aan haar vriend dat ze onderweg was ter hoogte Hollandse Rading. Anne zou later op de avond naar een feestje gaan, maar is daar nooit aangekomen.

Vrienden en familie zijn een grote zoektocht gestart, onder andere in en om Hollandse Rading, maar die heeft tot nu toe nog niets opgeleverd. Ze zijn ongerust en hebben de recherche ingeschakeld. “We proberen overal zo veel mogelijk berichten te plaatsen, zodat iedereen meezoekt”, vertelt Anna Steenmeijer, een goede vriendin van Anne. Het is haar vrienden en familie onduidelijk waarom ze onderweg was naar Hollandsche Rading.

Anne heeft blond haar, blauwe ogen en droeg op de avond van haar verdwijning een groene parka. Ze is ongeveer 1,70 meter lang en heeft een zwarte omafiets met een bagagedrager voorop. Mensen die het meisje ergens hebben zien rijden, wordt verzocht contact op te nemen met de politie of de familie.

Lees alles over de vermissing van Anne Faber in ons dossier.

Gekoppelde berichten

11 Reacties

Reageren
 1. Berend

  Hopelijk komt ze gezond en wel weer thuis…

 2. tip

  Als iemand in de familie toegang heeft tot haar laptop dan kan je kijken of ze automatisch inloggen op haar Google of Apple accounts aan heeft staan. Je kan dan b.v. in het geval Google via Google location history kijken waar haar mobiel is (android). Apple heeft een soortgelijk iets met iCloud. Dit kan en mag de politie niet voor je doen aangezien die alleen op de mastinformatie af gaan (en dat is minder accuraat)

 3. Kim

  Wat erg voor jullie!! Ik kijk ook zeker voor jullie uit! Tegenwoordig moet je als mooie vrouw zo oppassen voor raar volk:-((( ik hoop echt voor haar dat ze bijvoorbeeld alleen is gevallen ofzo en weer Oke wordt gevonden! Ik duim voor jullie

 4. Yasmina

  Politie al ingelicht?. Doe dit asap en vraag om recherche inzet. Eerste dagen zijn zo belangrijk bij het zoeken.

 5. Geenstijl@Utrecht

  Dit is zo erg, ik hoop dat ze snel weer terecht komt, ik leef mee en zal inderdaad duimen voor jullie.

 6. jennifer

  Ik krijg het er koud van en hopelijk komt alles goed

 7. Antoinette

  Check betaalpas-gebruik!

 8. Star

  Alle wateren onderzoeken aub

 9. lily

  Ook ik hoop dat ze veilig thuis komt. Mocht ze door iemand negatief benaderd en behandeld zijn, snel oppakken en berechten. Jammer door lastpakken dat je niet eens even een stukje mag fietsen, in je waarde laten en vrij en veilig mag zijn in dit leven. Wij mensen moeten beter evolueren om dit in de toekomst te voorkomen. Veel sterkte en kom voor elkaar op.

 10. Sandra58@live.nl

  Hebben ze al gezocht in café daar tegen over wat leeg staat?

 11. Alisa met medeleven

  och wat erg wat een nachtmerrie sorry maar kans dat ze haar levend vinden is uitgesloten ze zoeken alleen nog maar om die dader te pakken want anders hebben ze geen bewijs

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).