Video: Achtervolging motorscooter door politie Utrecht Noord Video: Achtervolging motorscooter door politie Utrecht Noord

Video: Achtervolging motorscooter door politie Utrecht Noord

De politie heeft een video gepubliceerd waarop een achtervolging van een motorscooter te zien is in Utrecht. De bestuurder sloeg op de vlucht toen een motoragent hem wilde stoppen.

De politie heeft een video gepubliceerd waarop een achtervolging van een motorscooter te zien is in Utrecht. De bestuurder sloeg op de vlucht toen een motoragent hem wilde stoppen.

In de video is te zien dat de motoragent minutenlang op hoge snelheid de motorscooter achtervolgt door Overvecht. Hij weet de verdachte uiteindelijk te pakken te krijgen. Na onderzoek bleek dat de motorscooter onverzekerd was, een vals kentekenplaten gebruikt werd en dat de bestuurder geen rijbewijs had.

29 Reacties

Reageren
 1. Willem

  Toffe baaaaannn!!!! 🚔

 2. Peter

  Tjeetje wat is die politie weer streng voor zo’n vreselijk leuk, lief, aardig jochie.

 3. Realistisch

  Jammerdan toch ….

 4. Kadoendra

  Schitterend actiefilmpje, want je krijgt als kijker het idee dat je de bestuurder bent van de politiemotor.

  Overigens weet het stukkie muziek het actiefilmpje lekker te versterken!

 5. Hetty

  Geweldige actie van de politie, netjes de scooter gevloerd en daarna dat leuke lieve en aardige jochie, waar Peter het over heeft, met behulp van een voorbijganger aangehouden. Zo n goeie actie, en zo goed gefilmd, alsof ik er zelf bij was. Chapeau politie. En nu maar hopen, dat al deze moeite niet voor niets is geweest, en dat jochie een passende straf krijgt opgelegd. Want onverzekerd en zonder rijbewijs rijden mag wat mij betreft lang zitten betekenen.. Weer een verkeersaso minder!

 6. Hetty

  ….en valse kentekenplaat !

 7. D.

  Goed werk!

 8. Bernhard

  Heel goed. Meer van die straatterroristen van de weg halen.

 9. Lombokker

  Typerend dat op het einde een persoon probeert om de politie te verhinderen hun werk te doen. Dat hebben we hier op de Kanaalstraat ook al meerdere keren meegemaakt. Wat mij betreft mogen zulke figuren een flinke straf krijgen.

 10. Piet

  Superblij met deze actie van de politie. Wat doet die gast in het blauw op het laatst?? Tegenwerking?? Roepen om te filmen? Heel apart.

 11. Kees

  Keurig gedaan. Helaas zal hij verder niet gestraft worden in ons links softe landje. Morgen ziet u de doerak weer op zijn onverzekerde scooter rondrijden.

 12. Esrin W.

  Mijn vader is opgegroeid in die wijk. In de jaren 70/80 was dit een nette groene wijk met veel speelruimte, parken en een goede sfeer. Nu is het na 18.00 een aaneenschakeling van hard rijdende autootjes waarbij bepaalde merken oververtegenwoordigd zijn en scootertjes. Er is een hóóp veranderd daar.

 13. JdV

  Weer in Overvecht. Kan de politie nou niet eens ophouden hiermee en motorscooters in Oudwijk, Buiten Wittevrouwen of Rijnsweerd gaan achtervolgen. Het werkt stigmatisatie ontzettend in de hand dat dit soort zaken altijd in Overvecht of Kanaleneiland is. Zou verboden moeten worden.

 14. Paul

  Gaaf, ik zat helemaal mee te bewegen met de motoragent, altijd tof als ze ‘m te pakken weten te krijgen, beter dan Netflix!

 15. Michiel

  Het blijft dweilen met de kraan open. Voor iedere van deze gasten die ze vangen, rijden er nog 20 als idioten door Utrecht die niet gepakt worden. En zal deze jongen een flinke straf krijgen? Nee, die zit morgen alweer op de volgende illegale machine of zwarte VW Golf.
  Prima werk van deze agent hoor, maar het gaat pas wat helpen als er 5x zo veel agenten op straat zouden zijn, zéker in Overvecht en Kanaleneiland. Gewoon dagelijks posten bij bepaalde toegangswegen en je hebt gegarandeerd een eindeloze stroom overtredingen. Maar ja, echt handhaven dat willen we niet met z’n allen.

 16. Erwin

  @kees: links landje? 😳
  Verkiezingen nog een beetje gevolgd vorige maand..?

 17. Linksmensch

  @Erwin, ja inderdaad waar die linkse mythe toch vandaan komt? Maar het maakt niet uit, rechtse menschen zijn niet gevoelig voor feiten en cijfers.

 18. Uuutje

  Dat Of CDA of de VVD, altijd wel in de regering zitten, aangevuld met altijd een neo-liberale partner en/ of een conservatieve partner of aangevuld met een sociaal-democratische partij die dat alleen in naam nog is (pvda) en al 30 jaar geen echte linkse partij meer is (maar een middenpartij) maakt dat Nederland zo goed als nooit een links land is geweest (alleen in de jaren zeventig een beetje). Leer toch eens je feiten kennen.

  Je kan je beter afvragen hoe het kan dat overal ter wereld trollen in het sociale media-domein erop uit zijn links overal schreeuwend de schuld van te geven. Met feiten heeft het vaak niks van doen. Het staat ook los van nationale politiek, want het gebeurd overal. Als je zelfs de democraten in de VS gaat vergelijken met linkse-sociaal-democratische bewegingen (terwijl ze een neo-liberale rechts-midden club zijn), dan snap je er namelijk niets van of ben je doelbewust een bepaalde tactiek aan het uitrollen.

 19. Esrin W.

  Altijd weer opmerkelijk om te zien hoe op fora en ook hier een discussie binnen no-time wijzigt van het onderwerp naar politiek, zonnepannelen of sloffen.

 20. herman

  Prima dag dit dit figuur gepakt is.
  Maar:
  1. waar halen ze de brutaliteit vandaan, totaal gebrek aan fatsoen en respect
  2. Deze is gepakt, maar die tientallen anderen……

 21. UTRECHTSE JANTJE

  we mogen de Politie mensen wel wat positiever bejegenen , want deze Agent deed z’n stinkende best voor ons hé ! vermoedelijk weer ‘n gestolen voertuig , waar iemand hard voor gewerkt of gespaard heeft … En de Politie wordt natuurlijk ook steeds weer betutteld door de heren Rechters die veilig achtert hun toogje verscholen vaak al het werk wat gedaan is , weer teniet doen met lullige regelwetgeving !

 22. Petrus

  Volgens mij nog niet eens de helft aan (verkeers)overtredingen genoemd in dit bericht.
  Ik zou zeggen: heropvoedingskamp, daar minstens 10.000 keer schrijven: “Ik gedraag me in het vervolg als een fatsoenlijk mens en – verkeersdeelnemer!”.

 23. Esrin W.

  Of nog beter Petrus: ik ben hier te gast en gasten horen zich te gedragen.

 24. Pietertje

  Complimenten voor deze agent! Eén verkeerde reactie, en hij/zij ligt zelf in het ziekenhuis, en toch dat joch blijven volgen, en hem pakken!

 25. Johan Visser

  En wat was de bekeuring?

 26. Japie

  Je mag ook niets meer .

 27. Slapendoejesnachts

  Wellicht weer een liquidate of plofkraak voorkomen.

 28. Andy

  Helaas nederlandse wetgeving is veeeeeel te slap. deze mf komt met een taakstrafje weg en dan flikt hij het weer…

 29. JB

  Mag die camera wel wat beter plaatsen

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).