Kaasfonduerestaurant bij de Bakkerswinkel in Utrecht weer open Kaasfonduerestaurant bij de Bakkerswinkel in Utrecht weer open

Kaasfonduerestaurant bij de Bakkerswinkel in Utrecht weer open

Kaasfonduerestaurant bij de Bakkerswinkel in Utrecht weer open
Het bakkerspand aan de Wittevrouwenstraat. Foto: Bakkerswinkel Utrecht
Het kaasfonduerestaurant bij de Bakkerswinkel aan de Utrechtse Wittevrouwenstraat opent op 8 oktober weer de deuren. Drie avonden per week serveert het restaurant drie soorten fondue.

Het kaasfonduerestaurant bij de Bakkerswinkel aan de Utrechtse Wittevrouwenstraat opent op 8 oktober weer de deuren. Drie avonden per week serveert het restaurant drie soorten fondue.

Op de kaart staan dit jaar drie soorten: een klassieke Zwitserse fondue, een variant met blauwe kaas en een echte Hollandse fondue met Hollandse kaas, bereid met bier van Utrechtse brouwerij De Leckere.

Twee jaar geleden begon de Bakkerswinkel met het serveren van kaasfondue. Na jaren als lunchroom overdag te draaien, was het volgens de eigenaar tijd om de zaak ook eens ’s avonds te openen. Het was een spontaan idee, dat een groot succes blijkt te zijn. Dit is het derde jaar op rij dat de Bakkerswinkel kaasfondue serveert.

2 Reacties

Reageren
  1. Soylent

    Ik wil daar wel eens heen. Voor de mensen die geweest zijn, wat is de feedback?

  2. wollie

    @soylent het smaakte beter dan soylent

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).