Restaurant De Beren neemt plek in van Stelios aan Ledig Erf Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Restaurant De Beren neemt plek in van Stelios aan Ledig Erf Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Restaurant De Beren neemt plek in van Stelios aan Ledig Erf Utrecht

Restaurant De Beren neemt plek in van Stelios aan Ledig Erf Utrecht
Bron: De Beren
Restaurantketen De Beren gaat een vestiging openen aan het Ledig Erf. Het komt in de plaats van het Griekse restaurant Stelios. DUIC schreef vanochtend al over de laatste dag van Stelios op zaterdag 31 maart.

Restaurantketen De Beren gaat een vestiging openen aan het Ledig Erf. Het komt in de plaats van het Griekse restaurant Stelios. DUIC schreef vanochtend al over de laatste dag van Stelios op zaterdag 31 maart.

Het eerste Beren eetcafé werd in 1984 geopend in Rotterdam. Nu zo’n 34 jaar later telt de keten inmiddels 50 vestigingen door het hele land, ook bezorgt het restaurant eten bij mensen thuis. Er zijn dan ook reguliere restaurants en vestigingen die zich vooral richten op het bezorgen van de maaltijden.

In Utrecht zit al een locatie in The Foodspot aan de Proostwetering. Restaurant De Beren staat bekend om vlees- en visgerechten die bereid worden op de grill. De opening van de nieuwe vestiging aan het Ledig Erf staat gepland voor juni.

De Beren neemt de plek in van Stelios. Stelios Greek Kitchen aan het Ledig Erf (net buiten de singels) was open sinds 2016 en beleeft morgen de laatste dag. De eigenaren gaan wel door met de bezorgdienst en catering.

Gekoppelde berichten

17 Reacties

Reageren
 1. Sjaak

  Precies de kwalitatieve impuls die het Ledig Erf nodig had!

 2. Wim

  Eeehh, Sjaak. Leg uit? Meer van hetzelfde hoor, heel veel vlezig bij elkaar zo naast Speck.

 3. Herman

  Eindelijk gaat Utrecht serieus kans maken op zijn felbegeerde Michelin ster!

 4. Karla

  Een keten, dat hadden we nog niet. Wanneer komt er weer eens een echt uniek restaurant naar Utrecht?

 5. Scherpschutter

  @Karla 30/3/2018 – 15:41

  Zodra er mensen zijn met een echt unieke smaak die bereid zijn om meer dan 20 euro voor een maaltijd te betalen. Die hebben we alleen nog niet.

 6. Erik

  @Carla: Oudaen is recentelijk helemaal verbouwd en op en top Utrechts met haar eigen Utrechtse bier!

 7. Sjaak

  @Wim: ironie, mijn jongen.

 8. JdV

  Tof. Er is maar 1 andere Beren in Utrecht en daar kom je alleen als het niet anders kan, gezien de crematoriumsfeer in de Foodspot. Daarentegen zijn er toch zeker meer dan volkomen uitwisselbare Griekse eettenten in Utrecht, dus eentje minder valt niemand op. Dus prima zaak deze nieuwe lokatie. Blij mee.

 9. Bernd

  Nou nou. Een echte kwaliteitsimpuls. Dus niet.

 10. Maarten

  Sjaak, dat is sarcasme. Geen ironie. Maar ik ben het met je eens, blijkbaar zijn er nog niet genoeg grill restaurants in pretpark Uutje

 11. theovdm

  beren zit ook in houten

 12. Sjaak

  @maarten: Ironie (uit het Grieks: εἰρωνεία (eirooneia) = geveinsde onwetendheid) is een stijlfiguur waarbij dat wat klaarblijkelijk gezegd of getoond wordt, afwijkt van dat wat bedoeld wordt. Zodoende is ironie veelal alleen herkenbaar voor de geoefende of ingewijde verstaander.

 13. JdV

  @Maarten: en wat te denken van het vreselijke tekort aan griekse restsurants in Utrecht.

 14. waldorff

  De stad krijgt de restaurants die het verdient. Als er geen markt zou zijn voor Grieks/Hamburgers (etc.)en nu dus De Beren, dan was het er snel mee gedaan. Gelukkig zijn er ook wel kwalitatief goede restaurants in Utrecht.

 15. Henk

  Welke DUIC forumtijger gaat voor dat unieke utrechtse kwaliteitsrestautant zorgen? Wie gaat het openen? Wim, Sjaak, der Bernd, Karla, Herman? Allemaal samen? Of blijven we zeuren dat een ander niet zn tijd energie en centen stopt in precies dat wat de locale forumtijger wil?

  Kom op, jullie kunnen het! Onderneem het!

 16. Geenstijl@Utrecht

  Wat een zure reaguurders regeren hier weer eens, echte poesti malaka lovers op zijn grieks.

 17. Frederik

  Bij dat restaurant verkopen ze toevallig wel de T-Bone steak hoor!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).