Schreef DUIC vanochtend nog over de sluiting van restaurant Sparkling op de Voorstraat, nu is bekend dat Sanju Ramen de plek inneemt. Het hoofdgerecht in dit restaurant is de Japanse ramen, ook wel bekend als noedelsoep.
Utrechter Jeroen de Gilde gaat voor het eerst een horecazaak openen: “Ik heb veel gereisd in Azië, en heb altijd met het idee rondgelopen om iets met deze keuken te gaan doen. Ik heb nu een Japanse chef gevonden met een heleboel ervaring en daarom besloten om een restaurant te beginnen.”
De Gilde neemt restaurant Sparkling vanaf 1 januari 2018 over van de huidige eigenaar. “We gaan twee weken verbouwen en hopen op 15 januari open te gaan als Sanju Ramen. Dan kunnen Utrechters bij ons terecht voor overheerlijke kommen ramen, handgemaakte gyoza en Japanse bieren.”
Gekoppelde berichten
Restaurant Sparkling op de Voorstraat gaat sluiten: ‘Het onbekendste beste restaurant van Utrecht is verkocht’
Restaurant Sparkling op de Voorstraat gaat sluiten. Eigenaar Rick van der Ploeg heeft ‘op het…
3 Reacties
ReagerenWeer een japans restaurant erbij. Is er zo langzamerhand niet eentje die ( stiekem of niet) walvisvlees op het menu heeft staan? Japanners zelf eten dat met kwik vervuilde, wetenschappelijk gevangen, vlees steeds minder. Het zou dan een cynische oplossing zijn het aan de walvisliefhebbende nederlanders voor te zetten onder een exotische naam die ze toch niet begrijpen.
Die berg Fietsen!
Fantastisch nieuws!
Walvisvlees is overigens verboden in de hele EU, en smaakt gewoon naar biefstuk.