Decathlon zo goed als zeker naar Utrechtse binnenstad | De Utrechtse Internet Courant Decathlon zo goed als zeker naar Utrechtse binnenstad | De Utrechtse Internet Courant

Decathlon zo goed als zeker naar Utrechtse binnenstad

Decathlon zo goed als zeker naar Utrechtse binnenstad
Het pand van voormalige C&A aan het Vredenburg. Foto: Robert Oosterbroek
In het voormalige C&A-pand op de hoek van het Vredenburg en de St. Jacobsstraat  komt zo goed als zeker de Franse sportwinkelketen Decathlon. Dat meldt het AD.

In het voormalige C&A-pand op de hoek van het Vredenburg en de St. Jacobsstraat  komt zo goed als zeker de Franse sportwinkelketen Decathlon. Dat meldt het AD.

Zolang de handtekening nog niet definitief onder het huurcontract is gezet kan Decathlon zelf echter nog niks bevestigen over de komst naar Utrecht. Wel heeft de winkelketen eerder al gezegd graag met een vestiging naar de Utrechtse binnenstad te komen.

Modezaak Van Uffelen zit nu gevestigd in het pand. Zij maken al plaats door te verhuizen naar Leidsche Rijn Centrum. Pieter Cox, eigenaar van Van Uffelen, zegt tegen het AD dat zijn winkel in ieder geval tot maart volgend jaar open blijft.

11 Reacties

Reageren
 1. peter R

  Daar zullen Bever en Kathmandu flink van schrikken!

 2. Herman

  Leuk en goede toevoeging voor de stad!

 3. Harmen

  Nou, enorm…

  Bever en Kathmandu opereren in een totaal andere markt. Ik denk niet dat ze heel erg warm liggen van de komst van Decathlon naar Utrecht. Decathlon lijkt me eerder een concurrent van Perry dan van Bever of Kathmandu. 🙂

 4. Chantal

  @peter: hahahaha goeie… me dunkt dat er wel een kwaliteisverschilletje is tussen de decathlonmeuk en kwaliteitsspullen van Kathmandu…

 5. Tanja

  Doei perry sport!

 6. Teunis

  Afgaand op de vestiging bij de Arena wordt dit inderdaad een grote Perry Sport. Vooral kleding (zwemmen, fitness, voetbal), kampeerspullen en matige kwaliteit sportspullen gericht op kinderen, recreanten en beginners. De fanatiekeling moet toch naar een speciaalzaak (lees: internet).
  De vestigingen in Frankrijk zijn totaal anders, daar zijn hele gangen gewijd aan specifieke sporten. Van kajaks tot en met handbogen en gigantische kites, ik wilde het liefste alles kopen en meteen uitproberen. Soort speelgoedwinkel voor volwassenen.

 7. Simon

  Kwaliteit maakt de meeste mensen weinig uit, dus ik denk wel dat Bever en consorten er niet bepaald beter van zullen slapen.

 8. Fanatieke hardloper

  Als fanatieke hardloper op een budget heb ik geen klachten over de sportkleding van Decathlon. Drie jaar oude thermoshirts en lycra’s zijn nog niet uit elkaar gevallen. Fijn dat ik binnenkort een retourtje Bijlmer Arena kan besparen! Het zal wel een claustrofobische bedoening worden met die lage plafonds (vgl Arena en Arnhem), maar dat heeft de koopjesjager er waarschijnlijk wel voor over.

 9. cj

  Decathlon, topzaak! Ik ben al 3 jaar waterproof

 10. Robbert

  Dames en heren, ik ben gelukkig geen moderator, maar wel liefhebber van de Nederlandse taal. kunnen jullie een beetje op het taalgebruik letten, want als ik de reacties lees, willen jullie volgens mij dingen opschrijven die tegengesteld als wat jullie feitelijk opschrijven.
  Zo zal Bever en consorten, op basis van het afromen van het topsegment van de markt een niet goed ingelichte en niet prijsbewuste klant relatief makkelijk onnodig aankopen kunnen laten doen.
  De gemiddelde klant van de Decathlon zal wschl producten komen halen voor éénmalig gebruik (op vakantie). Ik ben voor laten we zoveel mogelijk gaten vullen die de V&D heeft achtergelaten.

 11. b

  Het pand staat nog steeds leeg… Komt hij nog steeds?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).