Jacob Mulenga vindt nieuwe club in Turkse tweede divisie | De Utrechtse Internet Courant Jacob Mulenga vindt nieuwe club in Turkse tweede divisie | De Utrechtse Internet Courant

Jacob Mulenga vindt nieuwe club in Turkse tweede divisie

Jacob Mulenga vindt nieuwe club in Turkse tweede divisie

Jacob Mulenga heeft een nieuwe club gevonden. De dertigjarige aanvaller kon zich niet vinden in een nieuw contractvoorstel van FC Utrecht en dus besloot hij de club te verlaten. Adana Demirspor, actief op het tweede niveau van Turkije, maakt woensdag op de clubwebsite bekend dat het de spits heeft aangetrokken.

Mulenga stond sinds 2009 onder contract bij FC Utrecht; daarvoor kwam de Zambiaan uit voor Châteauxroux en RC Strasbourg uit Frankrijk. In totaal speelde Mulenga 93 competitiewedstrijden in 5 seizoenen bij FC Utrecht. Hij maakte al met al 37 treffers in de Eredivisie.

In zijn eerste jaar kwam hij nog tot 29 competitiewedstrijden en dat was direct zijn hoogste aantal in een seizoen. Mulenga kampte de voorbije jaren namelijk met blessures en daarom had FC Utrecht een prestatiecontract in gedachten. Dat zag Mulenga niet zitten. Het is nog niet bekend voor hoeveel seizoenen hij heeft getekend in Turkije.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).