Tram botst op auto bij Weg der Verenigde Naties in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Tram botst op auto bij Weg der Verenigde Naties in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Tram botst op auto bij Weg der Verenigde Naties in Utrecht

Tram botst op auto bij Weg der Verenigde Naties in Utrecht
Foto Twitter Hendrik Kommerie
Er is op vrijdagmiddag een ongeluk gebeurd met een tram en een auto op de Weg der Verenigde Naties. De politie is op de melding afgegaan.

Er is op vrijdagmiddag een ongeluk gebeurd met een tram en een auto op de Weg der Verenigde Naties. De politie is op de melding afgegaan.

Op de kruising met de trambaan staat een witte auto die lijkt te zijn geraakt. Het is nog niet bekend wat er is gebeurd, maar fotograaf Koen Laureij zegt dat de bestuurder de auto wilde keren waar dat niet mocht.

Het tramverkeer lag even stil, maar is weer op gang. Het is niet duidelijk of er gewonden zijn gevallen.

6 Reacties

Reageren
 1. Henk

  Er zijn regelmatig (bijna) aanrijdingen daar en op de Graadt van Roggenweg. Altijd auto’s die willen keren. Er staan borden die heel duidelijk aangeven dat keren verboden is en bovendien een tekst met zoiets als: “Keren levensgevaarlijk” maar dit lijkt maar niet te helpen. Misschien wordt het tijd voor een goede oplossing voordat er ongelukken met slachtoffers vallen (voor zo ver ik weet zijn er nog geen ongelukken met zwaar lichamelijk letsel geweest)

 2. Berend

  Hmm.. sinds deze overweg is toegevoegd als nieuwe route jaarbeurs-A2 komt dit opvallend vaak voor. Betere waarschuwing voor de slapende automobilist of keiharde slagbomen plaatsen?

 3. Nirat

  een brede witte markering aanbrengen of ledjes die als een pijl oplichten in de rijrichting.

 4. Sjaak

  @Berend: huh? Die overweg/kruising bestaat al sinds 1985 hoor…

 5. Theo

  Handhaving lijkt me ook wel een idee.

 6. R.v.t.

  De gemeente Utrecht die zo graag een wereldstad wil zíjn heeft natuurlijk de plank helemaal verkeerd geslagen door de hele stad te versieren met vrije busbanen sneltram en nog meer dingen die een heleboel geld gekost hebben .Waarom niet meteen een ondergrondse. Als het alleen is omdat er oude stenen onder de grond kunnen liggen wat dachten ze dan van Amsterdam, daar zullen toch ook wel veel oude dingen onder de grond liggen.Nee in Utrecht moet alles op een koopje. Als men toen een beetje slim was geweest hadden we nu geen probleem met een sneltram naar de uit of gehad en geen probleem met de maliebaan.de gemeente wil graag bouwen richting de bieten daar hadden we de ondergrondse al liggen maar ja ze zijn hier in Utrecht wel vaker penny wisse en sound foolisch. Of te wel We doen het de eerste keer op een koopje en wat er later komt dat zoeken ze dan maar uit. En die willen het ook weer op een koopje en dus geef je in een paar keer veel meer geld ui dan nodig is en de bewoners van Utrecht zitten meerdere keren in de rotzooi. Maar ja tegen die tijd zijn wij allang met pensioen. Dus dat maken we niet meer mee.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).