Deense discountwinkel Normal opent eerste vestiging van Nederland in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Deense discountwinkel Normal opent eerste vestiging van Nederland in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Deense discountwinkel Normal opent eerste vestiging van Nederland in Utrecht

Deense discountwinkel Normal opent eerste vestiging van Nederland in Utrecht
Beeld: Normal
Het Deense Normal gaat in mei de deuren openen in Hoog Catharijne. De discounter is te vergelijken met winkels als de Action en Big Bazar en heeft 100 winkels in Scandinavië. Dit wordt de eerste Nederlandse vestiging van het bedrijf. Dat meldt RTL Nieuws.

Het Deense Normal gaat in mei de deuren openen in Hoog Catharijne. De discounter is te vergelijken met winkels als de Action en Big Bazar en heeft 100 winkels in Scandinavië. Dit wordt de eerste Nederlandse vestiging van het bedrijf. Dat meldt RTL Nieuws.

Normal zegt zelf ‘heel normale producten voor heel normale mensen; maar dan goedkoper’ te verkopen. Het gaat dan vooral om de goedkoopste verzorgingsproducten en gezondheidsartikelen, maar het zijn wel de zogenoemde A-merken. “We kunnen die producten vaak 30-50 procent onder de marktprijs verkopen”, vertelt Torben Mouritsen, managing director bij Normal uit.

De eerste Nederlandse Normal-winkel opent de deuren in Hoog Catharijne op 5 mei 2018. ”Zowel Hoog Catharijne als de stad met haar bruisende studentenleven zijn erg interessant voor ons en vormen een heel natuurlijke basis voor ons in Nederland”, aldus Mouritsen.

”Als toonaangevend winkelcentrum in Nederland is Hoog Catharijne erg verheugd om de eerste Normal-winkel in ons land te kunnen verwelkomen”, zegt Sarah Vehmeijer, Shopping Center Director Hoog Catharijne.

Normal opende haar eerste Deense winkel in april 2013. Op dit moment bestaat de keten uit meer dan 100 winkels in Scandinavië en de keten verwacht de komende jaren meer winkels te openen in Nederland.

9 Reacties

Reageren
 1. Herman

  Mooi, nog meer Chinese rommel die 10 minuten na aankoop de vuilnisbak in kan

 2. Gerard

  Weet niet zeker wat erger is: dat Normal naar de Utrecht komt of dat de Shopping Center Director van Hoog Catharijne daar ‘erg verheugd’ over is. Iets zegt me dat het niet helemaal goed gaat daar in dat Winkelhart van Nederland…

 3. Karla

  Ik heb liever een goede viswinkel.

 4. BdV

  Ik sluit me volledig bij deze commentaren aan (Herman, Gerard, Karla).

 5. Cinthia

  alle leuke, aparte, goede Utrechtse winkels (kadowinkel, viswinkel) worden weggepest met hoge huren en we krijgen er Spaanse en Deense shit voor in de plaats. We kunnen constateren dat het Klepierre alleen om de centen gaat per m2 vvo, niet of de huurders een stukje authenticiteit toevoegen. Dom, dom, dom. Want een mix van authentiek en keten werkt het beste. Mijn geld rolt niet meer in HC.

 6. Herman

  Speciaal voor al diegene die roepen dat er in HC 2.0 alleen maar dure ketens komen nu ook een prijsstunter 🙂

  Daarbij hebben we ook al een Axxion en komt er nog een Xenos of Casa en als bonus een Primarck. Kunnen we eindelijk een T-shirt voor €1,99 kopen, wel handgemaakt door kinderen…..

 7. Wim

  Blijven jullie stelletje zeurkousen toch gewoon lekker weg.

 8. A.f.slik

  Viswinkel ?
  Dan stinkt het hele Hoog Catharijne naar vis ed …..

  Ja , ik denk ook aan de vegetariër.

 9. Cico

  Vegetariers kunnen beter doorlopen naar de Kanaalstraat. Nee, niet voor de kebab natuurlijk

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).