Politie deelt meer informatie over ongeval Vleutenseweg; 5-jarige jongen die gewond raakte is weer thuis Politie deelt meer informatie over ongeval Vleutenseweg; 5-jarige jongen die gewond raakte is weer thuis

Politie deelt meer informatie over ongeval Vleutenseweg; 5-jarige jongen die gewond raakte is weer thuis

Politie deelt meer informatie over ongeval Vleutenseweg; 5-jarige jongen die gewond raakte is weer thuis
De politie heeft maandagmiddag meer informatie gedeeld over het ongeluk op de Vleutenseweg waarbij vrijdag een 7-jarig meisje om het leven kwam. Haar 5-jarige broertje raakte gewond, maar is inmiddels weer thuis, meldt de politie onder meer.

De politie heeft maandagmiddag meer informatie gedeeld over het ongeluk op de Vleutenseweg waarbij vrijdag een 7-jarig meisje om het leven kwam. Haar 5-jarige broertje raakte gewond, maar is inmiddels weer thuis, meldt de politie onder meer.

De politie deelt in een bericht op haar website meer informatie over wat er vrijdag gebeurd is. Een moeder was rond 08.00 uur met twee kinderen onderweg naar school, toen de kinderen bij het oversteken werden aangereden door een stadsbus. Het 7-jarige meisje overleed ter plekke aan haar verwondingen en haar 5-jarige broertje raakte gewond. Moeder bleef ongedeerd, meldt de politie.

Hoe de aanrijding precies kon gebeuren, wordt volgens de politie nog onderzocht. Zolang het onderzoek niet is afgerond, kan de politie geen verdere informatie geven. De politie roept, net als afgelopen weekend, op om terughoudend te zijn met aannames en speculeren. “De uitkomst van het onderzoek zal meer duidelijkheid geven.

Gekoppelde berichten

12 Reacties

Reageren
 1. Vrolijk rechts

  Fijn dat het jongetje weer thuis.Nogmaals veel sterkte voor alle betrokkenen

 2. Desse

  Heel. Veel sterkte aan de familie

 3. Cico

  Ik woon er vlakbij en ben ook al eens bijna aangereden door een bus. Je moet er 6-8 verkeersbanen oversteken, met verkeer dat steeds uit een andere richting komt met verschillende snelheden. Ik zat zelf te suffen in de vroege ochtend, toeterende bus, halve hartaanval. Mijn fout, maar het spreekt ook boekdelen dat je daar heel scherp moet zijn

 4. Pee

  Ook sterkte voor de chauffeur.

 5. G.

  Wat zou helpen is een (motor) geluid aan de voorkant van de bus.
  Deze 17 meter lange bussen hebben de motor achterin. Die hoor je pas als de bus op enkele meters afstand is.

 6. JdV

  @G: Dus je ziet een bus van 17 meter lang over het hoofd omdat er geen motorgeluid aan de voorkant zit? Bijzonder.

 7. Wim

  @ JdV
  Op uw ranzige victimblaming zit niemand te wachten. Echt helemaal niemand.

 8. JdV

  @wim: grappig. G doet een verbetervoorstel. Ik stel er een vraag over. En u heeft het over victimblaming. Zoek professionele hulp of verhoog uw medicijndosering zou ik zeggen.

 9. Koel Hoofd

  @G
  Een bezoekje opticien kan wonderen doen voor je oren die zij ogen noemen.

 10. Steve

  Ik zie op andere websites “men maakt zich zorgen over de verkeersveiligheid”…

  Het spijt me, ontzettend vervelend dat dit gebeurd is, maar links en rechts kijken is toch de oplossing. Ik fiets hier al 20 jaar bijna elke dag…

  Extra stoplichten zijn niet per definitie verkeerd in tegendeel altijd goed maar…. Het is zo belangrijk om op te letten in het verkeer.. Hopelijk kunnen we dat altijd maar duidelijk blijven maken… Heel erg sneu dit!

 11. Uuu

  En de omgangsvormen zijn hier weer eens tot een dieptepunt gedaald.

  Wanneer gaat DUIC nu eens modereren, zoal dat vroeger op fora gebeurde?

  Omgangsvormen, beleefdheid naar elkaar, naar elkaar luisteren en beschaafdheid horen daarbij weer leidend te zijn.

  In gesprekken kom je vaak tot elkaar. Hier zijn enkele lieden juist doelbewust bezig om mensen uit elkaar te drijven. Dat is kwalijk in een samenleving. In het belang van bijna niemand.

  @DUIC. Neem eens je verantwoordelijkheid. Jullie zijn debet aan de maatschappelijke verharding, want jullie faciliteren.

 12. Geenstijl@Utrecht

  O dus onwelgevallige meningen moeten vooral gecensureerd worden,je mag al zo weinig schrijven op deze site,vooral al het te rechts of in het midden is.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).