Club Poema in Utrecht in verzet tegen faillissement Club Poema in Utrecht in verzet tegen faillissement

Club Poema in Utrecht in verzet tegen faillissement

Club Poema in Utrecht in verzet tegen faillissement
Club Poema in Utrecht is dinsdag door de rechtbank failliet verklaard. De eigenaren laten weten dat het op een misverstand berust en gaan direct in verzet tegen de uitspraak. De club blijft volgens de eigenaren dan ook gewoon open.

Club Poema in Utrecht is dinsdag door de rechtbank failliet verklaard. De eigenaren laten weten dat het op een misverstand berust en gaan direct in verzet tegen de uitspraak. De club blijft volgens de eigenaren dan ook gewoon open.

Het is een moeilijke tijd voor clubs in Utrecht met de langdurige opgelegde sluiting vanwege de coronamaatregelen. Het faillissement van Club Poema is volgens de eigenaren echter onterecht.

De nachtclub is dinsdag failliet verklaard maar de eigenaren gaan hiertegen in verzet, volgens hen berust het namelijk op een misverstand. De eigenaren leggen uit dat er inderdaad nog een rekening openstond maar daar zouden al afspraken over gemaakt zijn met de andere partij. Een eerder ingeschakelde deurwaarder zou echter zelfstandig toch naar de rechter zijn gestapt om het faillissement aan te vragen. De rechter kende dat toe waarmee Club Poema failliet werd verklaard.

De eigenaren gaan hiertegen in verzet en zeggen dan ook dat Club Poema gewoon openblijft.

10 Reacties

Reageren
 1. Esrin W.

  Niks zeggen, die “andere partij” is Heineken, daar is altijd gedonder mee geweest en dat ligt niet aan Heineken.

 2. Korte Frans

  Intresant …

 3. wollie

  Utrecht zonder Poema is als Blijdorp zonder olifanten

 4. Joey

  De dansfabriek vroeger in mijn uitgaansjaren. Heerlijk was die tijd.
  Vaak wel knokken achteraf in die straat en die grote kale iranees ofzo voor de deur.

 5. Peter van Zoest

  Utrechts topnieuws in komkommertijd.

 6. Tim

  Zou zonde zijn als deze club omvalt, zo blijven er steeds minder goede uitgaansgelegenheden over in Utrecht. Hopelijk komen ze er bovenop. En mochten ze het toch niet redden, hopelijk komt er dan een andere club voor terug.

 7. Esrin W.

  Haitham kwam uit Irak Joey, Iran en Irak liggen vlak naast elkaar maar je zal het moeten lopen.

 8. Bernhard

  Zonde. Het Utrechtse ‘nachtleven’ is al weinig meer dan kroegen en danscafés. Poema had voor het jongere publiek nog leuke thema-avondjes en feestjes. Hopelijk kunnen ze door.

 9. vak K

  Hopelijk start iemand een crowdfunfingsactie op.

  Inderdaad steeds minder leuke tenten in de stad,alleen maar yuppie tenten. En het College het geld maar besteden aan auto pesten, liever dit soort clubs redden aub.

 10. Uuutje

  @ Vak K

  Of je gaat zelf eens iets aan/ voor je stad doen. Steek zelf eens de handen uit de mouwen en neem zelf eens wat initiatief.

  Altijd maar de ander….

  En kennelijk is er een enorme behoefte/ vraag naar yuppietenten ipv dit soort danstenten. Maakt de stad niet minder levendig. Ken Utrecht al lang, maar vroeger was het echt niet allemaal beter. Je bent simpelweg oud aan het worden en hebt last van jeugdsentiment. That’s all.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).