De week in quotes: ‘Ik betreur het zeer, maar we hebben het volstrekt uit de hand laten lopen’ De week in quotes: ‘Ik betreur het zeer, maar we hebben het volstrekt uit de hand laten lopen’

De week in quotes: ‘Ik betreur het zeer, maar we hebben het volstrekt uit de hand laten lopen’

De week in quotes: ‘Ik betreur het zeer, maar we hebben het volstrekt uit de hand laten lopen’
Wat zijn de meest opmerkelijke quotes uit het Utrechtse nieuws van afgelopen week? Hieronder een overzicht.

Wat zijn de meest opmerkelijke quotes uit het Utrechtse nieuws van afgelopen week? Hieronder een overzicht.

“Ik betreur het zeer, maar we hebben het volstrekt uit de hand laten lopen.”
Burgemeester Jan van Zanen en oud-voorzitter van de landelijke VVD riep zijn partij afgelopen week op om vuurwerk te verbieden.

“Klanten vinden er een ruim aanbod aan smakelijke en verse maaltijden die overeenstemmen met de eetmomenten van de dag.”
Er komt geen Foodmarkt van Jumbo in Hoog Catharijne maar een City-concept, door de supermarktketen omschreven als een ‘stadse gemakswinkel’.

“Ik ben ervan overtuigd dat webshops de meeste fysieke winkels binnen tien jaar gaan vervangen.”
Kunsthandel Schoonheim en De Vink in de Vinkenburgstraat is definitief gesloten. Eigenaar Erik Geytenbeek gaat online verder.

“Iedereen heeft zich een slag in de rondte gewerkt en ziet nu dat alles op deze manier wordt gejat.”
Inbrekers hebben woensdagochtend zo’n 4.000 euro gestolen uit de kluizen van Café Averechts.

“Voor 2020 wens ik iedereen binnen en buiten Utrecht veel voorspoed, vrolijkheid en verbondenheid.”
Burgemeester Jan van Zanen wenste iedereen op nieuwjaarsdag een gelukkig 2020.

“Het concept blijft qua eten en drinken zoals je het van ons gewend bent met als toevoeging dat we ook wat gerechten en ideeën van de Gastrobar behouden.”
Restaurant Aandacht voor Eten aan de Biltstraat gaat sluiten. De gelijknamige Gastrobar aan de overkant van de straat wordt omgebouwd en krijgt een nieuwe invulling.

“Het is ongelofelijk dat we zoveel mensen hebben mogen verwelkomen de afgelopen jaren.”
Kasteel de Haar trok dit jaar meer dan 300.000 bezoekers naar Haarzuilens.

“De tijd dringt, maar 2020 kan het jaar worden waarin we het tij keren.”
Maarten van Heuven, fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren, dook woensdag samen met zijn partijgenoten het Merwedekanaal in om aandacht te vragen voor het klimaat.

2 Reacties

Reageren
  1. MJPD

    ““Ik betreur het zeer, maar we hebben het volstrekt uit de hand laten lopen.”

    Misschien hebt u het wel heel bewust uit de hand laten lopen om uw consumentenvuurwerk verbod erdoor te krijgen, Jan van Zanen…? Net of zo’n verbod de jaarlijkse terreur van autobranden en nitraatbommen gaat oplossen in bepaalde wijken. Wat dacht u van enkel verkoop van vuurwerk op Oudjaarsdag? Of schaadt dat de vrije marktwerking en de lokale middenstand? U bent en blijft tenslotte een VVD’er.

    Of wat dacht u van h.a.n.d.h.a.v.e.n.?

  2. cas

    Beetje Nederlands probleem is het. Ze krijgen geen grip op de illegale praktijken, dus dan maar alles verbieden. En wat wordt het argument als er weer zoveel autobranden zijn, gewonden door vuurwerk en geweld tegen mensen? specifiek autobranden verbieden? Nu ben ik benieuwd hoe ze dat willen handhaven, ze zitten nu al te klagen over te weinig personeel en een zaak oplossen lukt ze tegenwoordig al amper. Laat staan dat je aangifte überhaupt nog wordt behandeld.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).